Collons de dia dels innocents!

       

Sort que els temps han canviat, ja que fa anys, en un dia com avui, la gent es dedicava a fer llufes (el típic ninotet de paper) i las penjava a l’esquena de la primera bona persona que trobaven. 

Durant temps, jo vaig ser la primera bona persona, que els meus “amics” del carrer van trobar per penjar-me la llufa. 

El primer any, quan vaig tornar de jugar al carrer, carregat amb el ninotet a l’esquena, el meu pare em va mirar i em va dir: 

          Nano, ja te l’han fotut. A veure si ets més espavilat 

 El segon any, quan vaig tornar carregat, de nou amb el collons de ninot penjat a l’esquena, el meu pare em va dir: 

          Què? És que cada any te l’han de fotre?… Espavila, nano, espavila… 

El tercer any, me la van tornar a fotre.

Jo ja vigilava, ja. Però entre un, l’altre, l’altre i l’altre… patapam! me la clavaven.  Quan vaig arribar a casa, el pare em va mirar de dalt a baix i em va dir:

           Tomba’t  Jo, que era un nen obedient, em vaig tombar i allà, darrera la meva esquena, estava penjada la llufa de cada any. 

          Ja te l’han tornat a penjar… Aquest nen està atontolinat. Has vist? mama, has vist?, ton fill és el “pito” del sereno, li foten la llufa i ell, torna a casa tan tranquil. És incapaç de fer res. Què passa? És que no saps agafar als nanos aquells i fotra’ls-hi un joc d’hòsties perquè et respectin? Jo pensava, entre mi, “un joc d’hòsties, ui com es nota que no els coneix. Intento fotra’ls-hi un joc d’hòsties i de la pallissa que em donen acabo dormint a l’hospital i, la veritat, perquè et posin un ninotet enganxat a l’esquena, tampoc val la pena jugar-se el físic”.  És clar que el meu pare no pensava com jo 

          El nostre fill – li deia a ma mare – ens ha sortit un cagat. És un nena. No serà pas invertit ( gran paraula que feien servir en aquella època per designar als homosexuals). És clar!… mariquita! El nen ens ha sortit mariquita. Només ens faltava això. 

          Voleu deixar al nano d’una puta vegada! La veu del meu avi va ressonar com un tro dins del menjador de la casa. 

          Tu, Joan, no t’hi fiquis – Va dir la meva avia  

          Que no m’hi fiqui?. No veus com estan tractant al pobre nano?. Vine, xavalet! Jo em vaig sentir salvat per l’avi Joan. Corre-cuita, em vaig posar al seu costat, mentre agafava fortament la seva mà.  L’avi em va dur a una espècie de despatx que tenia i que no deixava entrar a ningú sense el seu consentiment i molt seriosament em va dir:

           Mira, xavalet, no facis cas del teu pare, a cops de puny no es solucionen les coses. Quan algun xulo et fa alguna cosa, és d’intel·ligents no seguir-li el joc. Has de actuar fent tot el contrari del que ell espera. Potser a la gent amb poques llums el semblarà que ets un cagat, però a la llarga et respectaran. Les paraules de l’avi Joan, em van enfortir. Així doncs vaig decidir fer tot el contrari del que els nanos del carrer esperaven de mi.  

A l’endemà, em van enviar a comprar. Només sortir al carrer, em vaig treure l’abric, de la butxaca vaig treure la llufa i la vaig col·locar a l’esquena. Amb tota la dignitat que vaig saber aparentar em vaig passejar per el carrer. Els “amics” em miraven estranyats, però van ser incapaços de dir-me res. 

A l’altre dia, santornemi, abric fora, enganxada de llufa i a jugar al carrer. Els “companys” seguien incapaços de badar boca. 

L’endemà, altre cop vaig fer la cerimònia d’enganxar-me la llufa per sortir al carrer.

 La història va durar fins el dia de Reis. En sortir al carrer, amb la llufa penjada, a jugar amb els juguets que m’havien deixat els Reis, el “Xirri”, el capitost del carrer ( perquè era el més ganàpia i el més bruto) em va dir: 

          Portes la llufa a l’esquena 

          Ja ho sé 

          I perquè no te la treus? 

          Perquè no em molesta. Al contrari, m’agrada 

          Tu estàs pirat, oi Avi? 

          No. Per què? 

          Perquè a mi m’emprenyaria que em posessin un ninot de paper enganxat a l’esquena 

          És que tu i jo som diferents, “Xirri”. A mi no em molesta gens. Al contrari trobo que em fa diferent. 

          Està boig! – Va dir cridant als altres nanos – L’Avi està com un llum… 

Jo vaig seguir gairebé fins a final de gener, enganxant-me el ninot cada vegada que sortia de casa. Fins que un dia vaig deixar de fer-ho. Aquest dia el “Xirri” em va mirar i em va dir: 

          I la llufa?

           S’ha fet malbé… A veure si la d’aquest any em dura més.

 Aquell any i els següents, no em van posar cap més ninot penjat a l’esquena.

Un dia em vaig assabentar que el “Xirri” va dir:  

          A l’Avi no li fotem cap més llufa, perquè com que al paio li agrada portar-la al damunt, no té gràcia. Ah i vigileu amb ell, que em sembla que està venat i un dia se li poden creuar els cables i fotre’ns una cara nova. 

Quanta raó tenia el meu avi Joan. Als cretins i curts de gambals se’ls guanya amb intel·ligència     

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

59 comentaris a l'entrada: Collons de dia dels innocents!

 1. dessmond diu:

  Bona la seva història, Avi!
  Bon 2007!

 2. Gatot diu:

  Els que no tenim avi físicament, ja sabem on trobar paraules reconfortants…

  Bon final d’any, avi

 3. Brioxet diu:

  Gran consell del seu Avi Joan :D.
  I una gran demostració de que amb intel·ligència no hi ha punys que valguin la pena.

 4. La gent gran son un pou de ciència!

 5. Yolita diu:

  Ostres! la famosa llufa aquest any ja no m’enrecordava… es un bon post aquest, oi tant! Ojalá jo hagués tingut un avi com el teu que em donés consells tan bons u_u.

  Bon cap d’any a tots i totes n_n*

 6. Bona llufa ivà,! Vull dir, bona història Avi! I millors posts pel 2007!

 7. Això del capitost sona molt mafiós, no?
  La moral d’aquesta història és: si algú que li agrada tocar els collons veu que no te’ls toca (oque a sobre t’agrada), doncs ho deixa correr.

 8. Això del capitost sona molt mafiós, no?
  La moral d’aquesta història és: si algú que li agrada tocar els collons veu que no te’ls toca (oque a sobre t’agrada), doncs ho deixa correr.

 9. musa diu:

  Fantàstic avi… Quanta raó, quanta raó…

 10. williams diu:

  Benvolgut Avi, no voldria fer-me la llesteta però li he de dir que encara es fan llufes!! Oh hi tant!! El primer que fem el dia 28 és fer-ne una enoooorme i penjar-la a la casa dels veïns (del costat). Llavors, a la tarda anem al centre on hi ha tot de canalla amb llufes, celo i cara de trapelles enganxant llufes a dojo.

  Ja veurà ja quan tingui la descendència amb una edat apropiada…

 11. Alepsi diu:

  Ostres papa! Quanta sabiduria el teu avi!!! Si és que… ja ho dic jo que tinc bona vista a l’hora d’escollir pares adoptius! xDDDDDD
  Realment amb aquesta gent torracollons ja va bé això, allò de “a palabras necias oídos sordos”… això, però traspassat a les accions.
  [Ai… estic espessa avui]

 12. sulpertu diu:

  Ostres, Avi, quanta rao té. El meu avi sempre tenia rao, era completament oposat al meu pare, però la rao sempre la tenia l´avi. Que tingui un 2007 molt millor que el 2006 si això és possible. Salut !!!!

 13. Laprí diu:

  Uohh, què bo! Mira aquells, que en quant no els feia gràcia una cosa, la deixen de fer, mare meva. Molt ben fet.

 14. lomemusic diu:

  Bufa! quin gran home el teu avi!!! i quina capacitat! la veritat es que et va donar un consell d’aquests que fan escola!

  Ara això et toca a tú ensenyar-lo als teus nets… i que no pari la pilota.

  Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!

 15. lomemusic diu:

  Bufa! quin gran home el teu avi!!! i quina capacitat! la veritat es que et va donar un consell d’aquests que fan escola!

  Ara això et toca a tú ensenyar-lo als teus nets… i que no pari la pilota.

  Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!

 16. lomemusic diu:

  Bufa! quin gran home el teu avi!!! i quina capacitat! la veritat es que et va donar un consell d’aquests que fan escola!

  Ara això et toca a tú ensenyar-lo als teus nets… i que no pari la pilota.

  Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!

 17. lomemusic diu:

  Bufa! quin gran home el teu avi!!! i quina capacitat! la veritat es que et va donar un consell d’aquests que fan escola!

  Ara això et toca a tú ensenyar-lo als teus nets… i que no pari la pilota.

  Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!

 18. williams diu:

  Benvolgut avi,

  li torno la visita i li desitjo un 2007 (que és un bon número) ple de tot allò que vostè vulgui (calers, salut, amor, néts, fills adoptius, muses, feina, socis… En fi, trïi vostè)

 19. Cristina diu:

  Avi, és que vostè és molt intel.ligent. A mi tampoc no em molesta i és per això que no me la foten (amb això no dic que jo sigui intel.ligent, això ho ha de dir la gent).
  Per cert m´he traslladat a http://sodepau.blogspot.com

  Petons i bon any nou!

 20. efe diu:

  Felicitats. Ara faré com als òscars. A l’Avi per haver escrit el post. A l’Avi de l’Avi pels consells. I a l’Aviet (l’Avi xicotet) per seguir-lo. Un aplaudiment pel post i feliç 2007!

 21. Benvolgut Avi
  Molt Bon Any 2007.
  Amb els millors desitjos per vos, els que estimeu i us estimen.

  Una forta abraçada.

 22. menxu diu:

  Quin valor! 🙂
  Jo no hagués tingut collons de fer-ho.

 23. Ostres! tot es perd, però a mi això de la llufa bé que m’agradava de petita! (posar-ne, eh?)… i sí, té raó, que hi ha gent que no dóna per més, era un savi el seu avi, Avi. M’he canviat de piset: http://lareusenca.blogspot.com/. Bon any !!!

 24. Ostres! tot es perd, però a mi això de la llufa bé que m’agradava de petita! (posar-ne, eh?)… i sí, té raó, que hi ha gent que no dóna per més, era un savi el seu avi, Avi. M’he canviat de piset: http://lareusenca.blogspot.com/. Bon any !!!

 25. Ostres! tot es perd, però a mi això de la llufa bé que m’agradava de petita! (posar-ne, eh?)… i sí, té raó, que hi ha gent que no dóna per més, era un savi el seu avi, Avi. M’he canviat de piset: http://lareusenca.blogspot.com/. Bon any !!!

 26. qicijarkcj diu:

  free web hosting companies to host a website

 27. amelijtklp diu:

  extreme gay webcams

 28. jfyjqkcqsu diu:

  free mad sex party viddeos

 29. ljvqzrluxc diu:

  russian amatuer girls

 30. cnwynjgknj diu:

  gay sex oldman mpeg

 31. xrtcxdnusz diu:

  the dirty old man fucking

 32. ldqjvqfspf diu:

  carisoprodol patent

 33. efspaypwos diu:

  inuyasha kagome naked pics

 34. hzkxzwgkfa diu:

  kagome and kikyo naked

 35. djlqapiatn diu:

  asian teens fucking old men

 36. aklamkqnxn diu:

  ilegal child porno

 37. dzohudcwuk diu:

  bikinis micro sexy dindication de corde

 38. fzkogichzg diu:

  eros detroit transsexuals

 39. xwrbuequtb diu:

  homosexual fantasies

 40. vektcqdfpc diu:

  bebelusa carcotasi poze porno

 41. ajstyywxis diu:

  dvd frauen porn reife

 42. jnnvavmscb diu:

  free naked girls fucking men

 43. azntoxcplv diu:

  sexoservicio en monterrey

 44. rgeavirbky diu:

  amateur webcam boy pics

 45. fgkvfoyuop diu:

  blonde busty fucking

Els comentaris estan tancats.